donderdag 20 februari 2020
Versie 3.00.0
  De nummer 1 van de stad!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina

Te verzenden bericht:
Eenvoudig een seintje krijgen bij nieuw nieuws, nieuwe columns of nieuwe variaberichten? Dat kan met MijnAOU, een gratis abonneeservice van Allesoverutrecht. Aan de hand van door u zelf ingevoerde trefwoorden bepaalt u van welke zaken u op de hoogte gehouden wenst te worden. Zodra een bericht met uw trefwoord op Allesoverutrecht verschijnt ontvangt u een e-mail. Als u bij trefwoord 1, 2, en 3 achtereenvolgens de, het en een invoert krijgt u bij ieder nieuw bericht een e-mail.

Mijn e-mailadres *

Hier onder kunt u trefwoorden opgeven. Als een van deze trefwoorden in een nieuw bericht in de nieuws- opinie- of variarubriek voorkomt wordt er direct een e-mailbericht met de link naar het betreffende artikel naar u verzonden.

Trefwoord 1 *
Trefwoord 2
Trefwoord 3
Trefwoord 4
Trefwoord 5
 * benodigde invoer voor verzending
 
 
 
Voorbeelden zijn: straatcoach, Culturele Zondag, Kort politienieuws, Majellaknoop, Holland Casino, debat, filmrecensie, Spoorwegmuseum, FC Utrecht, Wolfsen, Belle van Zuylen, Amelisweerd, D66, Paardenkathedraal, de naam van de straat waarin u woont, etc. etc.


Disclaimer:

Allesoverutrecht slaat voor deze dienstverlening de ingevulde gegevens op. Deze gegevens zijn nodig om een e-mail op het juiste adres te bezorgen en worden nergens anders voor gebruikt.


Meer weer


© 2007-2012 AllesoverUtrecht