dinsdag 23 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


GVU en Connexxion geven ‘een rondje’
Gepubliceerd: 2008-08-19
door: Stadsredactie JvSInwoners van de regio Utrecht kunnen tussen 25 augustus en 5 september twee gratis kaartjes bestellen voor de bussen en trams van GVU en Connexxion. Hiermee kunnen binnen de regio Utrecht twee gratis ritten gemaakt worden.

GVU en Connexxion willen met de actie zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe prettig het is om gebruik te maken van het openbaar vervoer in de regio Utrecht.

De actie heeft als motto ‘We geven een rondje’. Inwoners van de regio Utrecht kunnen via de website vooru.nl/probeerkaartjes vrienden, familie en kennissen uitnodigen om de twee gratis probeerkaartjes te bestellen. Wie dat doet maakt kans op een prijs van 500 euro om zelf een rondje te geven in een café of restaurant naar keuze.

De probeerkaartjes zijn te bestellen tussen 25 augustus en 5 september via de website en telefonisch via 0900-6789876 (0,20 per minuut). De kaartjes zijn geldig tot en met 19 oktober in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht (inclusief Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn), Vianen, Zeist en in Kockengen.© 2007-2012 AllesoverUtrecht