dinsdag 16 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws dinsdag 12 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-12
door: Stadsredactie JvSOp de Zebradreef heeft de politie maandagavond een man aangehouden omdat hij met een groot mes op straat liep. De 25-jarige Utrechter was bebloed en verward en weigerde het mes af te geven. De politie gebruikte pepperspray, onder meer om te voorkomen dat hij zich zelf iets zou aandoen. Op het politiebureau werd duidelijk dat de Utrechter ruzie had gehad met een andere man.

Onbekenden hebben tussen zondag 18.00 uur en maandag 11 12.30 uur een winkelruit van een levensmiddelenwinkel aan de Amsterdamsestraatweg beklad. De tekst was aanstootgevend, maar de politie wil niet kwijt hoe die luidde. De graffiti is inmiddels verwijderd. De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

In een woning in een flat aan de St. Maartendreef heeft de politie maandagmorgen twee complete hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. Alle 286 planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Naar de eigenaar loopt een onderzoek.

Een stomdronken automobilist heeft in de nacht van maandag op dinsdag een rijverbod van veertien uur gekregen. De 50-jarige Utrechter slingerde met zijn wagen over de Maarssenseweg en de Henri Dunantlaan in Vleuten. De ademanalyse wees uit dat de man 955 ug/l alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs was al eerder ongeldig verklaard.© 2007-2012 AllesoverUtrecht