dinsdag 16 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws donderdag 14 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-14
door: Stadsredactie JvSEen 15-jarige jongen is woensdag aangehouden omdat hij een glas tegen het hoofd van een 28-jarige man had gegooid. Het slachtoffer liep een wond op aan zijn achterhoofd. Het incident vond plaats op een pleintje aan de Monnetlaan op Kanaleneiland. De politie hield de jongen aan en verdenkt hem ook van betrokkenheid bij een mishandeling en een openlijke geweldpleging op vrijdag 25 juli.

Twee mannen van 18 en 19 jaar zijn woensdagavond aangehouden nadat ze aan de Egelantierstraat een ruit hadden ingegooid en vervolgens een laptop uit een woning hadden gegrist. De politie trof de jongens op aanwijzingen van een getuige aan in een tuin van een woning aan de Vlierboomstraat in Ondiep. De laptop lag achter een bloembak aan de Heringastraat.

De politie heeft woensdagochtend een 39-jarige Utrechter aangehouden, die spullen gestolen zou hebben van een bouwterrein aan de Hogeweide. Toen de politie daar arriveerde was de vogel al gevlogen. Omdat de politie van een getuige het kenteken van de wagen van de Utrechter had doorgekregen, werd post gevat in de buurt van diens woning. Toen de man daar inderdaad opdook bleek er geen buit in zijn wagen aanwezig te zijn. Wet trof de politie een verboden jagersmes aan. De man zit vast voor nader onderzoek.

Een man uit Vleuten heeft een inbraak op een bedrijfsterrein aan de Paddenstoelenlaan weten te voorkomen. De man was donderdag rond 3.10 uur wakker geworden van breekgeluiden en het blaffen van zijn hond. Toen hij op onderzoek uitging, zag hij een man bij een vrachtwagen staan. Die ging er in een auto met daarin een vrouw en een andere man vandoor.© 2007-2012 AllesoverUtrecht