vrijdag 23 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws maandag 11 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-11
door: Stadsredactie JvSDe politie zoekt getuigen van een schennispleging zondag tussen 16.00 en 16.15 uur op de Pablo Picassostraat in Het Zand in Leidsche Rijn. Een man, zittend in zijn auto, toonde zijn geslachtsdeel aan een jong meisje dat hij naar zijn auto had gelokt onder het mom dat hij haar wat wilde vragen. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen van het incident contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 van het politiebureau Utrecht West.

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inbreker aangehouden in de tuin van een woning aan de Struyckenlaan in Tuindorp. De man had zich, nog voor hij binnen was, verraden door de herrie die hij maakte tijdens het inbreken in een woning waarvan de bewoners op vakantie zijn. De buren belden de politie. Die trof in de kleding van de 29-jarige Utrechter een mes aan.

Een 29-jarige automobilist is zondagmiddag betrapt op het rijden onder invloed van vermoedelijk verdovende middelen. De politie was gebeld door mensen die op de Zamenhofdreef bijna door de man waren aangereden. Agenten troffen de Utrechter een eind verderop aan, zittend achter het stuur en pratend met dubbele tong. Ook bleek de man erg onvast ter been. Op het politiebureau werd een bloedtest gedaan en het rijbewijs van de man ingevorderd. Onderzoek door het NFI moet uitwijzen wat de man precies in zijn bloed had.© 2007-2012 AllesoverUtrecht