vrijdag 23 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws vrijdag 15 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-15
door: Stadsredactie JvSEen straatrover heeft donderdagmiddag een 42-jarige automobilist uit Zaltbommel in zijn arm gestoken. De automobilist wilde aan de Lange Nieuwstraat iets achterin zijn auto leggen, toen de straatrover zijn autosleutels opeiste. In een reflex gooide het slachtoffer de kofferbak dicht en rende bij zijn auto weg. De straatrover zag nog net kans de man met een mes in zijn arm te steken. Het slachtoffer liep hierdoor een snee van ruim 10 centimeter lang aan zijn arm op. Na behandeling kon hij naar huis. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 53-jarige Utrechter heeft zich donderdagmiddag de ergernis van de politie op zijn hals gehaald door een mountainbike-agent hinderlijk te volgen. De agent was op weg naar een calamiteit en negeerde daarom een geslotenverklaring. De Utrechter wees hem daarop waarop de agent, ondanks zijn haast, uitleg gaf. De Utrechter bleef hem volgen en versperde hem tot twee keer toe de weg. Toen de agent uiteindelijk met getrokken pistool een man aanhield, filmde de Utrechter dat met zijn telefoon. Over de calamiteit, een steekpartij bij de Neude, heeft de politie geen informatie naar buiten gebracht.

De politie heeft donderdagmiddag na een tip in een tuinhuisje achter een woning aan de Priokstraat een grote partij gestolen merkkleding aangetroffen. Een 47-jarige man en een 22-jarige vrouw werden aangehouden. Een partij gestolen kleding met een waarde van ruim 15.000 euro werd in beslag genomen.© 2007-2012 AllesoverUtrecht