dinsdag 23 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws vrijdag 29 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-29
door: Stadsredactie WdHDe politie heeft donderdagavond een man aangehouden omdat hij geschoten had met een luchtdrukgeweer. Een aantal mensen stond buiten te roken bij een instelling aan de Nieuwe Houtenseweg toen ze een knal en gesuis hoorden. Vlak naast de mensen schoot iets in de bosjes. Al snel bleek dat een man vanuit een openstaand raam met een luchtdrukgeweer een kogeltje had afgevuurd. De politie werd gewaarschuwd en kon een 19-jarige man uit Utrecht aanhouden. De man en zijn wapen werden meegenomen naar het bureau.

Op de Blokstraat vond donderdagmiddag een beroving plaats. Hiervan werd een man het slachtoffer. Een 22-jarige man uit Zeist liep op de Blokstraat toen een scooter met twee opzittenden achter de man ging rijden. De bijrijder stapte af en kwam op de man toelopen. Onder bedreiging van een mes werd het slachtoffer gedwongen zijn rugzak met laptop af te geven. Na de beroving liep de verdachte terug naar de scooter en reed samen met de bestuurder weg in de richting van Maarssen.

Op de Ahornstraat vond donderdagmiddag een aanrijding tussen een auto en een motorrijder plaats. Een 51-jarige automobilist uit Houten reed met zijn auto over de Ahornstraat. Ter hoogte van de kruising met de Omloop kwam plotseling een motorrijder aanrijden. De twee konden elkaar niet meer ontwijken waardoor een aanrijding ontstond. De motorrijder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis De automobilist raakte niet gewond.© 2007-2012 AllesoverUtrecht