dinsdag 23 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 20 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-20
door: Stadsredactie JvSIn de buurt van de Tolsteegsingel en de Maliesingel is dinsdag een 44-jarige vrouw aangerand. De vrouw was aan het hardlopen toen een vermoedelijk 25 tot 30 jarige man haar lastig viel. Toen zij duidelijk maakte daar niet van gediend te zijn, ging de man weg. Even later dook hij weer op en begon hij de vrouw te betasten. Nadat een fietser langsreed en een automobilist stopte wist de vrouw te ontkomen. De politie zoekt getuigen, ook in verband met een soortgelijke zaak zaterdag onder het viaduct in de omgeving van de Brennerbaan bij het viaduct onder de Waterlinieweg. Daar werd een 18-jarige vrouw betast door vermoedelijk dezelfde Marokkaanse man.

De politie heeft dinsdagavond een moeder aangehouden die stomdronken in haar auto reed en haar driejarig kind zonder gordel op de voorstoel had zitten. Ze slingerde met haar alarmlichten aan over de Prinses Margrietstraat in Zuilen en had daarbij de hele rijbaan nodig. De politie heeft de vrouw en haar kind naar huis gebracht, nadat ze een rijontzegging van liefst 19 uur had gekregen.

De politie heeft maandagmiddag in Voordorp een 31-jarige vrouw aangehouden die de afgelopen weken bij bewoners in Tuinwijk, Tuindorp en Voordorp aanbelde om geld te vragen om naar het ziekenhuis te gaan. Omdat de Utrechtse probeerde er vandoor te gaan, werd zij geboeid naar het politiebureau aan de Kaap Hoorndreef gebracht en in verzekering gesteld. Hoeveel mensen zij geld afgetroggeld heeft is niet bekend.

Twee groepjes jongens zijn maandagavond slaags geraakt in de omgeving van de Meerndijk en het Kloosterpad in De Meern. Twee jongens uit een groepje van vier hebben aangifte gedaan. Ze waren rond 22.30 uur geslagen door drie knapen uit een groepje van zes. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 36-jarige vrouw heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vanaf de Tolsteegbrug een fiets in het water gegooid. Getuigen belden de politie, die de vrouw aanhield. Ze gaf toe de fiets zonder enige aanleiding in de plomp te hebben gegooid.© 2007-2012 AllesoverUtrecht