zondag 18 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 27 augustus
Gepubliceerd: 2008-08-27
door: Stadsredactie JvSOp de Kanaalweg is dinsdagavond een 15-jarig meisje uit Nieuwegein beroofd. Ze liep daar rond 21.40 uur met een vriendin, toen ze ingehaald werden door twee jongens op een scooter. De passagier rukte in het voorbijgaan de tas van de schouder van het meisje. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie heeft dinsdag na een tip in een woning aan de Haifadreef een hennepdrogerij aangetroffen. Agenten hadden de voordeur van de woning ingetrapt omdat de 25-jarige bewoonster niet open deed. In de woning stonden rekken waarop hennep lag te drogen. De politie trof in totaal 30 kilo aan. De bewoonster is aangehouden voor verhoor.

Aan de Smirnoffstraat in Zuilen is maandagmiddag een 32-jarige Utrechter aangehouden. De politie was op hem afgestuurd na meldingen uit de buurt over een agressief persoon. De man weigerde iedere medewerking en werd uiteindelijk overmeesterd met behulp van pepperspray. Een politieagent raakte licht gewond bij de aanhouding. De agressieveling was onder invloed van verdovende middelen.

Op de Afrikalaan (Kanaleneiland) is dinsdagmiddag een 56-jarige vrouw gewond geraakt door een aanrijding. De vrouw had geen voorrang verleend aan een 30-jarige automobiliste. Ze is met onbekende verwondingen naar Mesos Oudenrijn gebracht.© 2007-2012 AllesoverUtrecht