dinsdag 23 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Poffertjeskraam naar Julianapark
Gepubliceerd: 2008-08-07
door: Stadsredactie JvSDe procedure voor de plaatsing van de poffertjeskraam van Victor Consael in het Julianapark is deze week begonnen. Het is de bedoeling dat de kraam, die jarenlang op de Neude en het Vredenburg stond, een vaste plek krijgt bij de speeltuin in het park.

De poffertjeskraam moest vorig jaar wijken van het Vredenburg. Horeca-ondernemer Rob Pieterson kocht het houten gebouwtje samen met een compagnon en probeerde het onder meer in het Wilhelminapark te plaatsen. Dat ging niet door vanwege bezwaren van omwonenden. Vervolgens kwam hij met het wilde plan om de kraam naar Dubai te exporteren, maar ook dat ging niet door.

Wijkraad Noordwest ziet de komst van de kraam naar het Julianapark niet zitten. Ook andere betrokkenen bij het park hebben bezwaren, onder meer uit vrees voor overlast. Volgens de gemeente zal de exploitant van de kraam zich aan regels moeten houden waardoor er, als het goed is, geen overlast zal ontstaan.

De verwachting is dat het college van b en w in het najaar een besluit neemt of de kraam definitief in het Julianapark komt. De komende weken kunnen belanghebbenden hun zienswijze indienen en tegen het b en w-besluit kan ook nog beroep aangetekend worden.© 2007-2012 AllesoverUtrecht