zondag 18 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Utrechter mishandeld: zwaar hersenletsel
Gepubliceerd: 2008-08-14
door: Stadsredactie JvSEen 19-jarige Utrechter is in de nacht van woensdag op donderdag zo zwaar mishandeld, dat hij in kritieke toestand opgenomen moest worden in het UMC.

De jongen werd omstreeks 1.20 uur op de Schoutenstraat belaagd door vijf of zes tot nu toe onbekend gebleven mannen. De Utrechter kreeg diverse vuistslagen toegediend en kwam hierdoor ten val. Toen hij trachtte overeind te komen, kreeg hij weer een vuistslag tegen zijn hoofd. Hierna bleef hij roerloos op straat liggen. De groep die hem had belaagd, liep weg over Neude en sloeg rechtsaf de Lange Jansstraat in.

Twee vrienden van het slachtoffer brachten hem binnen bij een horecagelegenheid aan de Neude en waarschuwden ambulance en politie. In het UMC bleek dat de jongen zwaar hersenletsel had opgelopen.

De politie onderzoekt de zaak, onder meer door het bekijken van de beelden van het cameratoezicht. Getuigen, die nog niet gehoord zijn, wordt verzocht te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).© 2007-2012 AllesoverUtrecht