vrijdag 23 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Weekeinde vol problemen op A2
Gepubliceerd: 2008-08-31
door: Stadsredactie WdHDe A2 rond Utrecht is zaterdag en zondag meermaals afgesloten geweest. Vrijdagavond sloeg een auto over de kop bij Culemborg, zaterdag werd ter hoogte van De Meern een volledige afslag afgesloten voor een noodreparatie en zondagmorgen ontstond brand in een tankstation bij Nieuwegein. Door dat laatste ongeval ging de A2 in beide richtingen op slot.

Net onder Utrecht bij Nieuwegein reed zondagmorgen rond 7.30 uur een auto een tankstation binnen. De politie heeft de twee inzittenden meegenomen voor verhoor. De shop van tankstation Total brandde volledig uit. Persoonlijk letsel deed zich niet voor. De A2 is in beide richtingen een paar uur afgesloten geweest.

Zaterdagvond vanaf 21.00 uur werd de A2 afslag naar de A12 helemaal afgesloten. Verkeer, komende uit Amsterdam, moest doorrijden naar IJsselstein. Daar kon weer een stuk A2 worden teruggereden om alsnog de A12 naar het westen te bereiken. Eerder op de dag ontstonden files op de A2 wegens een gat in de afslag. Het gat was ontstaan door een verkeerde boring onder de snelweg door voor de WRK-waterleiding. Omdat het probleem niet kon worden verholpen met een deels opengestelde afslag, werd het werk om 21.00 uur afgemaakt en de afslag afgesloten. Zondag rond 10.00 uur waren alle problemen op de A2 verholpen en de hele weg weer beschikbaar.© 2007-2012 AllesoverUtrecht