vrijdag 23 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Weer beter dan spel FC Utrecht
Gepubliceerd: 2008-08-10
door: Stadsredactie Tom StaalUtrecht heeft zondagmiddag met 0-2 verloren van Wigan Athletic. Het eerste half uur kon Utrecht nog wel meekomen met de Engelse club, uitkomend in de Premier League. Cedric van der Gun was zelfs dicht bij een treffer. Zijn kans ging via de doelman op de paal waarna uit de rebound nieuwkomer Silberbauer verzuimde te scoren.

Na de eerste 30 minuten was het weer beter dan het spel. Opmerkelijk, aangezien het guur en herfstachtig was in de Galgenwaard. Oud-Ajacied Daniël de Ridder opende de score uit een vrije trap. Utrecht probeerde nog wel iets terug te doen maar verder dan een afstandsschot van één van de weinige goed spelende Domstedelingen Silberbauer kwam het niet. In de 67ste minuut was het Killbane die de 0-2 aantekende.

John van Loen sprak van een matige wedstrijd, de supporters van een ronduit slechte wedstrijd. Met nog drie oefenduels te gaan vóór de start op 30 augustus tegen PSV heeft trainer Van Hanegem genoeg te doen. Met smart wordt gewacht op de versterkingen. Brouwer van Liverpool en de Roemeen Nesu van Steau Boekarest staan hoog op het verlanglijstje van technisch directeur Piet Buter.

Afgelopen week kocht FC Utrecht de Deense international Morten Skoubo van Real Sociedad. Skoubo heeft veel zin om in een aanvallend team te komen spelen. Een geuzentitel heeft hij al gekregen: De blanke Nelisse.

In eerste instantie wilde Utrecht de Brazilliaan Rafael Coelho, die tijdens een stage bij Utrecht meerdere visitekaartjes heeft afgegeven, inlijven maar dat lijkt nu van de baan. In de geruchtenstroom wordt ook de veel scorende Martin Bernburg uit wederom Denemarken genoemd, echter officiële bronnen melden daar niets over.© 2007-2012 AllesoverUtrecht