woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Avond- en nachtwerk aan A2
Gepubliceerd: 2008-12-01
door: Stadsredactie JvS

Rijkswaterstaat voert in de avonden en nachten van maandag 1, donderdag 4 en maandag 8 december diverse werkzaamheden uit aan de A2 tussen aansluiting Centrum/Hooggelegen en knooppunt Oudenrijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21.00 uur en 5.00 uur. Het verkeer zal hiervan overlast ondervinden.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van in- en uitvoegstroken voor werkverkeer ter hoogte van het toekomstig Taatseviaduct. Daarnaast plaats Rijkswaterstaat ter hoogte van de aansluiting Hooggelegen barriers.

In de nacht van maandag op dinsdag wordt het verkeer vanaf rotonde Hooggelegen naar de A12 (Arnhem en Den Haag) en het verkeer vanuit de richting Amsterdam richting A12 (Arnhem en Den Haag) omgeleid via A2-afrit IJsselstein (afrit 9). Bij slecht weer worden de werkzaamheden uitgesteld naar de daaropvolgende nachten.

In de nacht van donderdag op vrijdag wordt het verkeer vanaf de parallelbaan vanaf de A12 vanuit Arnhem en Den Haag richting Amsterdam over rotonde Hooggelegen geleid. Voor het verkeer op de hoofdrijbaan (Den Bosch richting Amsterdam) zijn er twee in plaats van drie rijstroken beschikbaar.

In de nacht van maandag 8 december op dinsdag 9 december is een aantal politiestops op de hoofdrijbaan ter hoogte van het te bouwen Taatseviaduct gepland. Dit betekent dat het verkeer gedurende korte periodes stil gezet wordt.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht