woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Inspraak Ring Utrecht twee weken verlengd
Gepubliceerd: 2008-12-17
door: Stadsredactie JvSDe inspraakperiode voor de startnotitie Ring Utrecht is met twee weken verlengd. Hierdoor is reageren op de notitie nog mogelijk tot en met 30 januari.

Tot de verlenging is besloten na een met algemene stemmen aangenomen motie in de Utrechtse gemeenteraad van GroenLinks-raadslid Peter van Corler. Van Corler vond dat de termijn langer moest zijn vanwege de feestdagen.

Een informatie-avond dinsdag over de startnotitie in het Vechthuis is door tientallen belangstellenden bezocht. Een lid van GroenFront werd buiten het Vechthuis aangehouden nadat een agent hem om zijn identiteitspapieren vroeg. Hij zou ‘vervelend’ gereageerd hebben. De man was voorzien van klimattributen, net als enkele medestanders. De groep wilde daarmee herinneren aan de protesten ruim 25 jaar geleden tegen de aanleg van de A27 door Amelisweerd. Toen klommen actievoerders de bomen in om de kap daarvan tegen te houden.

In Utrecht zijn binnenkort nog twee informatieavonden over de Ring Utrecht, op 8 januari in het Aristo zalencentrum aan de Brennerbaan in Lunetten en op 12 januari in Informatiecentrum Leidsche Rijn.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht