vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Jongeren vallen straatcoaches aan
Gepubliceerd: 2008-12-23
door: Stadsredactie JvSDe politie heeft afgelopen weekeinde op Kanaleneiland vier jongeren aangehouden wegens bedreiging en mishandeling van straatcoaches. De coaches hadden vrijdagavond op de Marco Pololaan een aantal jongens aangesproken op hun gedrag. Hierop ontstond een woordenwisseling, die uitkiep op een vechtpartij.

Zaterdagavond zag een straatcoach één van de betrokken jongeren lopen op de kruising Alexander de Grotelaan / Hannolaan. De jongen werd aangesproken op het voorval van vrijdagavond, waarna opnieuw een vechtpartij ontstond, dit keer tussen drie straatcoaches en drie jongens. De politie hield twee 16-jarige jongens aan. De derde wist te ontkomen.

Op weg naar het politiebureau om aangifte te doen, werden de straatcoaches op de kruising Marco Pololaan / Afrikalaan bedreigd door drie mannen in een auto. Toen één van de straatcoaches zei dat de politie er aan kwam, reden ze weg. De politie slaagde erin om later op de avond twee van de drie inzittenden van de auto aan te houden, de 42-jarige vader en een 19-jarige broer van één van de aangehouden jongens.

Later op de avond sloegen onbekenden de ruiten in van een bus van de straatcoaches. De recherche heeft de zaak in onderzoek en verwacht nog meer aanhoudingen.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht