zaterdag 25 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws dinsdag 23 december
Gepubliceerd: 2008-12-23
door: Stadsredactie JvSOp de Sfinxdreef is maandagmiddag een 69-jarige man beroofd van zijn zojuist opgenomen geld. Dat gebeurde toen hij van een bank aan de Roelantdreef naar huis was gefietst en zijn rijwiel op slot aan het zetten was. Ondanks heftig verzet van de man, wist de dief er met zijn geld vandoor te gaan.

De politie heeft maandagmiddag in Hoograven twee jongens aangehouden in een gestolen auto. De auto was zondag gestolen, nadat twee andere jongens als zogenaamde krantenbezorgers bij de eigenaar aan de deur waren geweest. Toen die geld wilde pakken, zagen de knapen kans de autosleutels in te pikken. De politie denkt dat het ene duo de sleutels heeft doorgegeven aan het andere.

Twee dieven hebben vorige week donderdag een bestelwagen zo propvol geladen met gestolen steigerklemmen, dat de wagen vast kwam te zitten in de modder. Het komische voorval deed zich voor op een bouwterrein aan de Agaatvlindersingel in Leidsche Rijn, net toen agenten na een tip poolshoogte kwamen nemen. De hebberige dieven waren mannen 30 en 36 jaar oud, afkomstig uit Vianen en Utrecht.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht