woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws dinsdag 2 december
Gepubliceerd: 2008-12-02
door: Stadsredactie JvSDe politie heeft maandagavond een fietsverlichtingscontrole gehouden op de Amsterdamsestraatweg. Dat leverde in twee uur tijd maar liefst 111 bekeuringen op, dat is bijna één per minuut. Dit hoge aantal kon gehaald worden vanwege de inzet van agenten in opleiding.

Met de nodige moeite hebben agenten dinsdag rond 4.30 uur een man aangehouden die veel geluidsoverlast veroorzaakte in een flat aan de Paranadreef. Zo gooide de man twee messen in het trapportaal naar beneden. Uiteindelijk gebruikten de agenten pepperspray om de man te overmeesteren.

De politie heeft maandagavond in de stationshal een man aangehouden omdat hij lastig was. Tijdens zijn aanhouding werd de 32-jarige Utrechter nog lastiger want hij sloeg een agent in zijn gezicht.

Onder de toepasselijke kop ‘Lama aangehouden’ meldt de politie dat maandagmiddag een ‘vieze man’ is aangehouden. De 25-jarige Utrechter was het niet eens met een parkeerboete en bespuwde een controleur. De man is bekeurd wegens onbehoorlijke gedrag.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht