zaterdag 25 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws donderdag 4 december
Gepubliceerd: 2008-12-04
door: Stadsredactie JvSBij een aanrijding tussen twee auto’s woensdagavond op de Haarrijnse Rading in Terwijde zijn twee personen gewond geraakt. De bestuurders van de wagens waren een 27-jarige man uit Vleuten en een 26-jarige Utrechter. De politie vermoedt dat een van de twee ter hoogte van de Componistenlaan door rood reed. De Vleutenaar raakte bekneld en moest uit zijn wagen worden geknipt. Hij werd met nekletsel opgenomen in het Antonius in Nieuwegein. De Utrechter moest met verwondingen aan zijn gezicht naar het UMC. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd.

Een woning aan de Azoren in Lunetten bleek woensdag voor een groot deel in gebruik te zijn als wietplantage. De politie trof na een tip op de eerste verdieping en op zolder meer dan zeshonderd wietplanten aan. De eigenaar, een 33-jarige Utrechter, kwam tijdens de politie-inval een kijkje nemen en werd ter plaatse aangehouden.

“Ik dacht dat ik de rekening wel thuisgestuurd zou krijgen.” Dat was de verklaring van een man, die woensdagavond getankt had zonder te betalen bij een tankstation aan de Proostwetering. De politie was echter ingeschakeld en die hield de automobilist kort na de brandstofdiefstal aan op de Hoge Weide.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht