woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws maandag 22 december 2008
Gepubliceerd: 2008-12-22
door: Stadsredactie JvSOp de Amsterdamsestraatweg is zondag een 68-jarige voetganger geschept door een auto. De auto week uit voor een andere wagen, die zonder voorrang te verlenen vanuit de Anemoonstraat de weg op reed. Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd en een dubbele beenbreuk naar Mesos Ouderijn gebracht. De betrokken automobilisten bleven ongedeerd.

De politie heeft zaterdagavond en -nacht 25 personen aangehouden bij het Thunderdome festival in de Jaarbeurs. Het bonkebonkebonke-festijn werd door 16.000 mensen bezocht. De aanhoudingen waren allemaal in verband met drugsbezit. Vijftien bekeuringen werden direct betaald, goed voor een bedrag van 3000 euro.

Een 28-jarige vrouw is zondagmiddag beroofd in een flat aan de Aziëlaan. Dat gebeurde toen ze de hal in liep, waar een man zat die vroeg of de vrouw alleen was. Nog voordat zij antwoord kon geven pakte de man haar tas en ging er vandoor.

Op de Ouderijnbrug zijn zondagavond twee bromfietsers onderuit gegaan. De eerste week uit naar rechts toen hij vanaf de Laan van Guinea een auto aan zag naderen. Dat lukte niet omdat het fietspad hoger ligt. Vervolgens viel de tweede bromfietser over hem heen. De 17-jarige jongen uit Driebergen-Rijssenburg raakte gewond aan zijn hoofd en werd ter plaatse door ambulancepersoneel geholpen. Zijn maat bleef ongedeerd.

Op de Castellumlaan is in de nacht van zondag op maandag een 17-jarige bromfietser tegen een blok beton gereden. De politie denkt dat hij een flinke smak gemaakt heeft want zijn helm lag vijf meter verderop. Ook denkt de politie dat de Vleutenaar te veel gedronken had want hij was moeilijk aanspreekbaar. De jongen is per ambulance naar Mesos Ouderijn gebracht.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht