dinsdag 21 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws vrijdag 5 december
Gepubliceerd: 2008-12-05
door: Stadsredactie JvSOp de 1ste Achterstraat is donderdagavond een man neergestoken. De 18-jarige Utrechter had meerdere steekwonden, waaronder één in zijn hoofd. Hij is overgebracht naar het UMC. De politie trof de dader in de omgeving aan. Hij was een café binnengegaan maar kwam uit zichzelf weer naar buiten. Vervolgens verzette de 19-jarige Utrechter zich en werd hij volgens de politie met gepast geweld aangehouden.

De politie is op zoek naar personen die in de wijk Het Weer in De Meern slachtoffer zijn geweest van een auto-inbraak. In het weekeinde van 11 en 12 oktober vonden daar meerdere autokraken plaats. De daders braken in door het slot uit het portier te verwijderen. Op 14 november werden drie 16-jarige jongens aangehouden in Haarzuilens in een gestolen auto. De politie denkt dat deze zij achter de autokraken kunnen zitten en stelt daarom zo veel mogelijk aangiftes op prijs.

Twee politie-auto’s en de auto van een passant zijn donderdagmiddag licht beschadigd geraakt bij de aanhouding van twee verdachte figuren. Dat gebeurde toen agenten de wagen van de verdachten klemreden op de Prinses Beatrixlaan in Zuilen. Het kenteken van de wagen stond gesignaleerd in verband met een inbraak. Of de inzittenden, jongens van 16 en 18 jaar, iets met de inbraak te maken hadden wordt nog onderzocht.

De politie heeft donderdagmiddag in een supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg een winkeldief aangehouden die de winkel niet wilde verlaten. Hij was op zijn gemak een biertje aan het drinken en een sigaretje aan het roken, dat alles met ontbloot bovenlijf. Toen agenten hem aan wilde houden verzette de Pool zich hevig. Met gepast geweld is hij overgebracht naar het bureau.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht