woensdag 19 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 10 december
Gepubliceerd: 2008-12-10
door: Stadsredactie JvSHet politie-onderzoek naar de straatroven in november in Oog in Al heeft geleid tot de aanhouding van één verdachte. De 16-jarige jongen werd maandag aangehouden nadat hij door een politieman herkend was van beelden van een camera in een pinautomaat. Hij werd geregistreerd toen hij probeerde te pinnen met een creditcard, die op 7 november geroofd was van een 27-jarige vrouw. Of de jongen ook te maken heeft met de berovingen van andere vrouwen in dezelfde periode is nog niet duidelijk.

Bij een aanrijding op de Biltse Rading is dinsdagmorgen een 18-jarige vrouw ernstig gewond geraakt. Ze zat bij haar 53-jarige vader in de auto. De man had geen voorrang verleend aan een andere automobilist, toen hij van de A27 de Biltse Rading opreed. De vrouw raakte bekneld en is door de brandweer uit de wagen bevrijd. Ze is met hoofd- en rugletsel naar het UMC gebracht. Haar vader raakte minder ernstig gewond maar moest ook naar het ziekenhuis. De aangereden bestuurder bleef ongedeerd.

De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden die op een bouwterrein langs de A2 diesel hadden gestolen. De mannen hadden 25 jerrycans met de brandstof volgetapt, in totaal 620 liter.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht