dinsdag 21 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 24 december
Gepubliceerd: 2008-12-24
door: Stadsredactie JvSEen winkel in winkelcentrum De Klop aan de Andesdreef was dinsdag tegen 18.00 uur het toneel van een gewapende overval. Een aantal mannen (de politie weet niet hoeveel precies) kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Daarop kregen ze geld en gingen er vandoor via de Victoria Regiadreef. Van daar af ontbreekt tot nu toe ieder spoor. De politie zoekt getuigen.

De uitzending vorige week van Bureau Hengeveld over een aantal jongens, die op 14 september een buschauffeuse hadden uitgescholden en bespuwd, heeft geleid tot de aanhouding van de daders. Twee jongens kwamen zichzelf melden bij de politie, één kwam op verzoek van een rechercheur en de andere twee werden volgens de politie ‘letterlijk en figuurlijk aan hun oren’ door hun ouders naar het politiebureau gebracht. De jongens, in de leeftijd van 13 tot 15 jaar, krijgen waarschijnlijk een straf via bureau HALT.

Bij verschillende alcoholcontroles zijn dinsdagavond- en nacht ruim 400 bestuurders gecontroleerd. De controles vonden plaats op de Tolsteegsingel, Europalaan, Daalsetunnel en de Lunettenbaan. Drie bestuurders hadden te veel op.

Naar aanleiding van klachten over fout parkeren rond Grootwinkelcentrum Overvecht heeft de politie op de Zamenhofdreef en de Seinedreef dinsdagmiddag 18 bonnen uitgedeeld. Het ging om het parkeren op een invalidenparkeerplaats, het parkeren buiten de vakken, parkeren bij een gele onderbroken streep en op een plaats voor het laden/lossen.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht