woensdag 19 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 31 december 2008
Gepubliceerd: 2008-12-31
door: Stadsredactie JvSEen ontzettend domme winkeldief is dinsdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Steenweg. De 19-jarige Hagenaar had een beveiligingslabel van een kledingstuk verwijderd en het vervolgens in zijn zak gestoken. En dan gaat er een alarm af als je door de beveiligingspoortjes loopt.

Voor haar woning aan de Rhonedreef is dinsdagmiddag een 68-jarige vrouw beroofd van haar tas. De vrouw probeerde de roof nog te voorkomen daar de tas stevig vast te houden maar haar belager trok zo hard dat het hengsel brak. De dader rende weg in de richting van de Haarlemmerhoutdreef.

Een autokraker heeft dinsdag klappen opgelopen toen hij overlopen werd door de eigenaar van de wagen, waaruit hij een radio had gestolen. De klappen werden uitgedeeld door de eigenaar en enkele familieleden van hem. De inmiddels gewaarschuwde politie hield de 37-jarige autokraker aan. Het incident vond plaats op het parkeerterrein bij Winkelcentrum Overvecht.

De politie heeft dinsdagavond drie jongens aangehouden die ingebroken hadden in een woning aan de Cabrallaan op Kanaleneiland. Buurtbewoners sloegen alarm toen ze glasgerinkel hoorden. Ze wisten een 18-jarige jongen vast te pakken maar net toen de politie arriveerde wist hij te ontkomen. Agenten hielden hem kort daarop alsnog aan. Hij had een creditkaart en autosleutels op zak, die afkomstig waren uit de woning. Zijn maten van 18 en 16 jaar oud zijn ook aangehouden.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht