vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 3 december
Gepubliceerd: 2008-12-03
door: Stadsredactie JvSHet aan de kant zetten van een wagen, die zo zwaar beladen was dat de trekhaak het wegdek raakte, heeft in Nieuwegein geleid tot de aanhouding van een 30-jarige Utrechter en de oplossing van negen inbraken. Zijn auto was afgeladen met volle tassen en vuilniszakken waar computerapparatuur in zat. De Utrechter beweerde nog dat de spullen afkomstig waren van een beurs maar uit het natrekken van serienummers bleek het te gaan om de buit van negen inbraken in kantoren in Zeist, Hoevelaken, Utrecht en Zaltbommel. De buit bestond uit 1 dockingstation, 22 lcd-schermen, 17 desktops, 51 laptops en 128 usb-sticks.

De politie heeft dinsdagmiddag zes jongens betrapt die geprobeerd hadden één fiets te stelen. Ze deden dat bij winkelcentrum Overvecht, onder het toeziend oog van een beveiligingscamera. De politie hield de knapen in de leeftijd van 13 tot 16 jaar aan. In overleg met de ouders zal voor een aantal jongens een passende Haltstraf gekozen worden.

Op de Willem van Noortstraat heeft de politie drie 16-jarige jongens aangehouden vanwege het in bezit hebben van gestolen motorscooters. Getuigen, die meende dat de jongens zich verdacht gedroegen, hadden de politie gewaarschuwd. Diefstal van scooters schijnt een populaire bezigheid te zijn in de Vogelenbuurt. Zondag werden drie eveneens 16-jarige jongens ingerekend voor hetzelfde feit.

De politie heeft dinsdagochtend op de Universiteitsweg een snelheidscontrole uitgevoerd. In drie uur tijd werden 1209 voertuigen gecontroleerd waarvan er 117 te hard reden. De topper reed 75 km/u terwijl 50 km/u de limiet is.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht