dinsdag 25 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 14 december
Gepubliceerd: 2008-12-14
door: Stadsredactie JvSEen 19-jarige vrouw is vrijdag rond 6.00 uur op de Oudegracht door een nog onbekende man gedwongen geld te pinnen. Toen zij de man het gepinde geld gaf, nam die daar geen genoegen mee en eiste meer geld. In tegenstelling tot de eerste keer gebruikte hij daarbij een mes. Het slachtoffer begon zich toen te verweren en wist te vluchten. Ze liep hierbij een lichte verwoning op aan haar kin. De dader is spoorloos.

In Zuilen zijn zaterdag twee vrouwen aangerand, vermoedelijk door dezelfde dader. Rond 18.15 uur kreeg de politie een melding dat een 25-jarige vrouw onzedelijk was betast op de Burgemeester van Tuyllkade. Op basis van zijn signalement zocht de politie de omgeving af, maar trof de man niet aan. Rond 19.15 uur volgde een tweede melding, dit maal van een 26-jarige vrouw die onzedelijk was betast op de Cornelis Mertensstraat. De dader leek sterk op die in het eerste geval.

De politie heeft vrijdagochtend in een woning aan de Da Costakade een man en twee vrouwen aangehouden. De man had aantal werklieden hadden bedreigd, die bezig waren in een naburige woning. Ze zouden daarbij te veel herrie maken. Toen de politie arriveerde wilden twee vrouwelijke familieleden van de man zich ermee bemoeien. Toen agenten dat wilden verhinderen werden ze door de vrouwen aangevallen.

Tijdens een opstootje aan de Korte Elisabethstraat heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen aangehouden. Een 23-jarige vrouw moest mee naar het bureau omdat ze tegen een politiebus had getrapt. Haar 21-jarige vriend sloeg tijdens de aanhouding een agent in het gezicht. Ook hij moest mee.

In De Meern zijn zaterdag meerdere valse briefjes van 50 euro opgedoken. In één geval kon de politie een vrouw aanhouden, die met een vals briefje wilde betalen. Dat was in een supermarkt aan het Mereveldplein. Daar was die dag al eerder met vals geld betaald, evenals in een andere winkel in de buurt.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht