donderdag 20 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 21 december
Gepubliceerd: 2008-12-21
door: Stadsredactie JvSBij het AC Restaurant in De Meern zijn vrijdagavond pal achter elkaar twee auto’s van de weg geraakt. De eerste auto was kort daarvoor gestolen in Zegveld, en was eigendom van de vrouw van de man die in zijn auto achter de dieven aan was gegaan. Ook voor hem eindigde de achtervolging in de bosjes, waarbij hij de achterkant van de wagen van zijn vrouw ramde. De twee dieven wisten te ontkomen, ondanks de inzet van een warmtebeeldkijker en een politiehelikopter. Enige tijd later zag een getuige in Harmelen twee mannen lopen, drijfnat en onder de modder. De politie constateerde dat het de dieven waren en rekende de Amsterdammers van 22 en 28 jaar oud in.

Na meerdere telefoontjes over verdachte types bij een pin-automaat aan de Kanaalstraat heeft de politie vrijdagavond twee mannen aangehouden. De mannen hadden een vaag verhaal over een pinpas die was ingeslikt door de automaat. Eén van de twee kon zich niet legitimeren en werd om die reden aangehouden. Omdat de andere man gesignaleerd stond moest ook hij mee naar het bureau. Daar kwam de identiteit van de eerste man aan het licht. En ook hij kwam voor in het grote opsporingsboek van de politie.

Op de Burgemeester Middelweerdbaan in De Meern is zaterdagavond een 52-jarige man uit De Meern aangereden door een 20-jarige automobiliste uit Rotterdam. De man kwam tegen de voorruit van de wagen van de vrouw terecht. Hij werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval is onduidelijk.

De politie heeft vrijdagavond een stomdronken bromfietser van de weg gehaald. Agenten zagen de man op de Kaatstraat onderuitgaan en besloten hem, hulpvaardig als ze zijn, overeind te helpen. Maar vanwege de alcohollucht die de agenten roken besloten ze de 51-jarige Utrechter op de bon te slingeren en zijn rijbewijs af te nemen.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht