zaterdag 25 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 28 december
Gepubliceerd: 2008-12-28
door: Stadsredactie JvSOp de Overste den Oudenlaan is op eerste kerstdag een 53-jarige vrouw van haar tas beroofd. De daders waren twee mannen van rond de 30 jaar oud. De beroving vond rond 22.40 uur plaats toen de vrouw net uit een bus was gestapt.

Een stomdronken automobilist heeft zaterdagavond op Kanaleneiland tot twee keer toe een auto aangereden. De eerste aanrijding vond plaats op Rooseveltlaan. De aangereden bestuurder ging achter de Utrechter aan en zag hem op de Spaaklaan opnieuw een wagen aanrijden. Vervolgens ging de 62-jarige Utrechter zijn woning binnen. Toen de politie arriveerde stond een aantal mensen op het punt de woning binnen te gaan. Agenten wisten dat te voorkomen en namen de dronkaard mee naar het bureau. Daar moest de man direct zijn rijbewijs inleveren vanwege een veel te hoog alcoholpromillage. Voor zijn eigen veiligheid mocht hij de nacht bij de politie doorbrengen.

Een 15-jarige jongen is zaterdagmorgen op de Oranjerivierdreef door drie jongens beroofd van zijn I-phone. Ze vielen de jongen van achteren aan en werkten hem tegen de grond. Eén van de drie belagers doorzocht zijn broekzak en nam zijn I-phone mee.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht