vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Nieuwjaarstoespraak Wolfsen rechtstreeks op tv
Gepubliceerd: 2008-12-30
door: Stadsredactie JvSHet nieuwjaarsfeest van de gemeente Utrecht is vrijdag live te volgen op de televisie via UStad van RTV Utrecht. Het is voor het eerst dat het feest, inclusief de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Wolfsen op tv wordt uitgezonden.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn optredens te zien van het zangkoor de Biltstars en pianist Christiaan Kuyvenhoven.

Het optreden van de Biltstars staat in het teken van het internationale korenfestival Europa Cantat dat in juli in Utrecht zal plaatsvinden. Ruim 3000 deelnemers en vele tientallen koren uit binnen- en buitenland zullen aan dit festival deelnemen.

De Nederlandse pianist Christiaan Kuyvenhoven won in april 2005 de derde prijs van de zevende editie van het prestigieuze Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht. Hij was de eerste Nederlandse finalist sinds zestien jaar. Tijdens Lowlands trad Kuyvenhoven op met een spookpiano uit het Museum van Speelklok tot Pierement. Een deel uit dit programma is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst te zien.

De rechtstreekse uitzending via UStad begint om 19.55 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht