woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Schoten gelost in woning Hoograven
Gepubliceerd: 2008-12-05
door: Stadsredactie JvSIn een woning in Hoograven zijn donderdagavond een of meer schoten gelost. De toedracht van het schietincident is nog onduidelijk maar waarschijnlijk ging het om een overval.

Vast staat dat even na 19.00 uur twee mannen de woning van een 68-jarige vrouw aan de Nijeveldsingel waren binnengedrongen. De vrouw riep vervolgens om hulp. Toen een 30-jarige Utrechter daarop afkwam werd er geschoten. De Utrechter raakte gewond door rondvliegend glas.

De twee mannen gingen er vervolgens vandoor. De inmiddels gewaarschuwde politie zette de omgeving af en fouilleerde iedereen die de wijk uitging, in de hoop de mannen te kunnen aanhouden.

Op straat verzamelde zich een grote groep mensen die zich met de politie gingen bemoeien. Hierdoor ontstonden opstootjes waarbij klappen zijn gevallen. Een 19-jarige Utrechter werd aangehouden voor opruiing.

Een uur na middernacht werden de twee vermoedelijke daders gesignaleerd op de A27. Omdat er een vuurwapen in het spel kon zijn hield de politie ze middels de uitpraatprocedure aan.
Het wapen is niet gevonden. Daar is wel naar gezocht omdat getuigen hadden gezien dat de mannen iets uit hun auto hadden gegooid.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht