zaterdag 25 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Weer fout met dubbele stroommeter in Vleuten-De Meern
Gepubliceerd: 2008-12-01
door: Stadsredactie WdH





In delen van Vleuten-De Meern hebben klanten van Eneco met een dubbele stroommeter al tijden pech. Een doorgetrokken telefoonkabel zorgde eind augustus voor problemen. Nu zorgt een defecte zekering dat de dagstroommeter ook ‘s nachts draait.

Eneco was in de veronderstelling dat klachten die bewoners aan Allesoverutrecht doorgaven, verband hielden met dezelfde kabelbreuk van augustus. Onderzoek toonde aan dat niet het geval was. Door een defecte zekering schakelt de dag- en nachtstroom al een week niet om. Vanaf het intreden van de storing draaien uitgerekend de dagtellers door, ook tijdens de periode voor nachttarief, en betalen enkele tientallen klanten daarom teveel voor hun elektra.

Eneco zal de klanten compenseren door een bepaalde periode dagstroom af te rekenen tegen het tarief van nachtstroom. Hoe Eneco kan bepalen wanneer de storing is ingetreden en of er voldoende wordt gecompenseerd, vertelt het verhaal niet. Ook niet of de klanten de storing aangemeld moeten hebben om voor de compensatie in aanmerking te komen.


Stuur dit bericht door!






 meer >



© 2007-2012 AllesoverUtrecht