donderdag 23 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaGeen hotel in Haarzuilens
Gepubliceerd: 2009-04-01
door: Stadsredactie WdHAls het aan de gemeente ligt komt er geen hotel in Haarzuilens. Dat antwoordde wethouder Harrie Bosch dinsdagavond op vragen van raadslid Gerda Oskam (D66).

Tijdens de raadscommissie Stad & Ruimte vroeg Oskam aan de wethouder of hij de geruchten over de bouw van een grootschalig hotel op het parkeerterrein bij restaurant De Vier Balken in Haarzuilens kon bevestigen. De wethouder beaamde dat de plannen bij hem ter tafel waren gekomen maar dat hij ze direct had afgewezen.

De plannen voor een hotel waren vorige week uitgelekt tijdens een bijeenkomst van de bewonersclub van Haarzuilens, Hoor de Haar. Eigenaar Rob Pieterson vindt het prachtig dat zijn hersenspinsels voortvarend door iedereen zijn opgepakt. “Dit idee is niet meer dan een idee. Ik heb geen officieel plan ingediend. Ik neem de reactie van de wethouder voor kennisgeving aan. Voorlopig is het plan niet aan de orde. Er sluiten bijna dagelijks hotels en om er dan nu een te willen bouwen zou niet getuigen van gevoel voor timing.”

Het enorme parkeerterrein tussen de oude oprijlaan van Kasteel De Haar en restaurant De Vier Balken is eigendom van Pieterson.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht