woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaKort politienieuws vrijdag 3 april
Gepubliceerd: 2009-04-03
door: Stadsredactie JvSOp de kruising Kardinaal de Jongweg - Jan van Galenstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een 24-jarige man uit Barneveld ernstig gewond geraakt. De voetganger was aangereden door een 21-jarige automobilist en in kritieke toestand naar het UMC gebracht. De automobilist moest voor verhoor mee naar het bureau. De toedracht van het ongeval is nog in onderzoek.

Tijdens een blauwe avond in de binnenstad heeft de politie tijdens donderdagavond zes aanhoudingen verricht en 48 bekeuringen uitgeschreven. In Hoog Catharijne werden groepjes rondhangende jongeren weggestuurd. Zes personen die weigerden te gaan zijn aangehouden voor belediging, het overtreden van een gebiedsontzegging, hinderlijk gedrag en nog openstaande boetes of straffen. De bekeuringen werden uitgeschreven voor onder meer fietsen in het voetgangersgebied, rijden door rood of zonder licht, alcohol drinken op straat, hinderlijk gedrag, en voor het opgeven van een valse naam.

Op de Vleutenseweg is donderdag een 14-jarige fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een motorrijder. Het meisje had de 20-jarige motorrijder over het hoofd gezien tijdens het oversteken. Beiden kwamen ten val. Het meisje is met een gebroken kaak per ambulance naar het UMC vervoerd. De motorrijder bleef ongedeerd.

Een 29-jarige inwoner van Arnhem is donderdagavond in de binnenstad bekeurd omdat hij zonder vergunning afnemers van een voordeelpas aan het werven was. Toen agenten de man op de bon wilden slingereden zei de man dat hij de bekeuring snel wilde krijgen, zodat hij weer door kon gaan met flyeren. Daarop hebben de agenten zijn bonnenboekje in beslag genomen.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht