dinsdag 21 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaHockeyclub MHC Fletiomare kan wachtlijst wegwerken
Gepubliceerd: 2009-07-10
door: Stadsredactie WdH

MHC Fletiomarevoorzitter Coraline Bronsky (achtergrond) moest vaak nee verkopen. Dat was vooral een probleem bij families: de jongens konden wel spelen maar het zusje stond op de wachtlijst.

MHC Fletiomarevoorzitter Coraline Bronsky (achtergrond) moest vaak nee verkopen. Dat was vooral een probleem bij families: de jongens konden wel spelen maar het zusje stond op de wachtlijst.

In de zomer van 2010 krijgt de enige hockeyclub aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal twee extra kunstgrasvelden. MHC Fletiomare beschikte over 3,5 kunstgrasvelden maar moest jeugdleden jaren op de wachtlijst zetten. Daar komt nu een eind aan.

Voorzitter Coraline Bronsky is ontzettend blij met de welwillende medewerking van sportwethouder Harm Janssen en de constructieve opstelling van omliggende voetbalverenigingen VV de Meern en UVV. “We zijn ruim een jaar met elkaar aan het praten om ons nijpende probleem op ons schitterend nieuwe complex aan te pakken. Dat het nu gelukt is, had niet zonder de gemeente en de voetbalclubs gekund.”

In de zomer van 2010 wordt een voetbalveld van VV de Meern omgebouwd tot twee kunstgrasvelden voor MHC Fletiomare. VV de Meern krijgt versneld twee kunstgrasvelden op huidige grasvelden. Een vervangend veld voor VV de Meern komt er ook, maar daarvoor moet het bestemmingsplan worden aangepast. Het veld dat VV de Meern inlevert ligt tegen de velden van de hockey aan en de voetbalclub krijgt daar een veld voor terug dat dichter bij hun huidige velden ligt, richting zwembad Fletiomare.

Om dat voor elkaar te krijgen moet Het Lint, de 12 kilometer lange recreatieve route rond het Leidsche Rijn Park, iets worden opgeschoven.

Na de zomerstop kan de hockeyclub in het weekeinden vanaf 11 uur beschikken over hun oude kunstgrasveld op sportpark Fletiomare-Oost. Dat veld wordt inmiddels gebruikt door de Vleutense voetbalvereniging PVCV, maar ook daarmee konden goede afspraken worden gemaakt. Als de hockeyclub ermee uit de voeten kan is ook een veld van UVV te lenen waardoor al vanaf september gewerkt kan worden met het wegwerken van de enorme wachtlijsten bij de jongste jeugd.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht