woensdag 19 februari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaMitros kende problemen omgekomen man Hopakker
Gepubliceerd: 2009-07-15
door: Stadsredactie WdH

Het uitgebrande appartement, gezien vanaf de Gruttersdijk.

Het uitgebrande appartement, gezien vanaf de Gruttersdijk.

De 51-jarige man die vannacht is omgekomen bij een brand aan de Utrechtse Hopakker was zo verward dat bewoners vorige week verhuurder Mitros nog hebben benaderd.

In de nacht van dinsdag op woensdag brak rond 3.30 uur brand uit in een kleinschalig appartementencomplex aan de Hopakker. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle maar trof een dode man aan in het appartement waar de brand was ontstaan. De politie bevestigt dat de dode de 51-jarige bewoner van het appartement betreft. Over de oorzaak van de brand kan de politie nog geen mededelingen doen.

Een aantal appartementen in het complex liep rook- en waterschade op.

Volgens een bewoner die anoniem wil blijven is vorige week Mitros nog ingeschakeld om wat aan de situatie van de verwarde medebewoner te doen. De huurder maakte zich zorgen om de man en om de situatie in het complex. De bewoner had de brand vannacht zelf niet in de gaten maar een voorbijganger attendeerde de inwoners door op deuren te kloppen en aan te bellen.

Mitros bevestigt dat er door huurders contact is opgenomen en zegt dat de omgekomen man door instanties werd begeleid. Door welke instanties wil Mitros niet zeggen vanwege de privacy van het slachtoffer.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht