woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaVier onderscheidingen in een week
Gepubliceerd: 2009-07-01
door: Stadsredactie WdHIn Utrecht zijn de afgelopen dagen drie stedelingen onderscheiden voor hun inzet op uiteenlopend terrein. Ook werd de Annie Brouwer-Korfprijs 2009 uitgereikt.

Maandag ontving mevrouw Bos-Verberne op haar 94e verjaardag de Speld van de stad Utrecht uit handen van burgemeester Wolfsen. Zij kreeg deze onderscheiding voor meer dan 75 jaar inzet als vrijwilliger op maatschappelijk terrein en op het gebied van het kerkelijk leven.

Op 26 juni won Marischka Verbeek de Annie Brouwer-Korfprijs 2009. Wethouder Marka Spit reikte de prijs en een cheque van 5000 euro uit tijdens het MidZomerGrachtSpektakel. Verbeek, eigenaresse van boekwinkel Savannah Bay, ontving de prijs voor haar grote bijdrage aan de strijd voor emancipatie en acceptatie van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen.

Ook op vrijdag de 26e ontving de 70-jarige W.F. van Beuningen de stedelijke Maartenspenning uit handen van loco-burgemeester Harm Janssen. Van Beuningen werd gelauwerd voor 25 jaar inzet binnen de K.F. Hein Stichting en het K.F. Hein Fonds. De heer Van Beuningen nam vrijdag afscheid als voorzitter van stichting en fonds.

Vorige week woensdag kreeg de heer Keune (55) van burgemeester Wolfen een Maartenspenning bij zijn afscheid als lid van de Adviescommissie voor het Ouderenbeleid van de gemeente Utrecht. Keune ontving de stedelijke onderscheiding voor zijn verdiensten op het gebied van de volksgezondheid en ouderenzorg.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht