dinsdag 21 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina
  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


De Rank: Kerstdiensten voor Leidsche Rijn
Woensdag 24 december 2008 t/m donderdag 25 december 2008


Origineel ingezonden persbericht


Baptistengemeente De Rank organiseert op 24 december een kerstavonddienst en op donderdag 25 december een speciale kerstbrunch voor de inwoners van Leidsche Rijn. Tijdens beide vieringen zal op eigentijdse manier het kerstverhaal worden verteld en kerstliederen worden gezongen. De kerstavond-dienst begint om 20.00 en duurt tot 21.30. De kerstbrunch begint om 11.00 en duurt tot 13.00. Beide vieringen worden gehouden in het Via Nova Collega aan de Maartvlinder 7 in Parkwijk.

Baptistengemeente De Rank Leidsche Rijn houdt sinds september 2008 haar bijeenkomsten in het Via Nova College in Parkwijk. Als onderdeel van de grotere Baptistengemeente De Rank Utrecht, is De Rank Leidsche Rijn een groeiende wijkgemeente met een visie voor haar woonomgeving. Met het verlangen bij te dragen aan het welzijn van de inwoners van Leidsche Rijn. Uit dit verlangen is onder andere het idee van een kerstbrunch geboren. We hopen dat wijkbewoners elkaar tijdens de brunch beter leren kennen door samen gezellig te eten op Eerste Kerstdag.

Baptistengemeente De Rank
Baptistengemeente De Rank is een groeiende kerk voor de stad Utrecht en omstreken. Jonge gezinnen, tieners, studenten, maar ook ouderen vinden elke zondagochtend, vanuit de stad en de regio, hun weg naar De Rank.
Als u nieuwsgierig bent naar wat ons als christenen beweegt, bent u van harte welkom om een keer een kijkje te nemen in onze kerk. Elke zondag komen wij om 10:00 samen in het Via Nova College in Parkwijk. Wij hopen u deze Kerst of op een andere zondag te begroeten!

Meer informatie?
Op onze website www.derank.org kunt u meer informatie over de Baptistengemeente De Rank vinden. Voor vragen over de kerstavonddienst of de kerstbrunch kunt u contact opnemen met Dirk-Jan Horjus, via 06 – 13088157 of per mail dirk-janhorjus@derank.org.


Stuur dit bericht door!Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht