woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina
  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Disco herleeft: nog één keer B.I.G.
Zondag 11 januari 2009


Origineel ingezonden persbericht


B.I.G komt nog één keer bij elkaar, in de Stadsschouwburg Utrecht, op zondag 11 januari. De muzikale drie-eenheid Franklin Brown (bekend van het songfestival), Mark Dakriet (bekend van Reply)en Danny Sopacua brengen op deze avond het beste uit dertig jaar disco- en dancegeschiedenis. Het schouwburgdak gaat er zeker af. Aanvang om 20.00 uur.

Philly en Motown hits
De heren zijn doorgewinterde professionals die het vocaal aankunnen om de vervlogen Philly en Motown hits op een authentieke manier te vertolken, inclusief de voor die tijd zo kenmerkende choreografieën. Hun nieuwe arrangementen sluiten naadloos aan op de originele vertolkingen en muzikale vondsten gaan hand in hand met de oorspronkelijke songs. B.I.G..

Het was Franklin Brown die enkele jaren geleden het idee opvatte een vocale supergroep te formeren, waarbij de beste disco- en dance classics van de afgelopen decennia vertolkt zouden worden. Op zijn zoektocht naar de juiste collega's stuitte hij in het najaar van 2004 op Mark Dakriet. Druk bezig om na zijn succesvolle Replay periode zijn solo-carriere op poten te zetten, had Mark wel oren naar dit originele uitstapje.

Bij een show van B.I.G. swingt het publiek meteen al mee op de sounds van de beste dance-classics. Stilzitten is onmogelijk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar aan de balie Informatie & Verkoop van de Stadsschouwburg: maandag tot en met zaterdag van 12 tot 19 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Telefonisch reserveren is mogelijk van 12 tot 17 uur (030- 2302023) of online via www.stadsschouwburg-utrecht.nl.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht