zaterdag 25 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina
  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Kanaleneiland en Transwijk 50 jaar: Young & Old United
Zondag 21 december 2008


Origineel ingezonden persbericht


Deze maand bestaan de wijken Kanaleneiland en Transwijk 50 jaar. Zondag 21 december wordt dit jubileum door bewoners en organisaties uit Kanaleneiland en Transwijk gevierd. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Dirty Diamond bereidt met een aantal kinderen en senioren een spetterend optreden voor. Het idee is dat de kinderen, jongeren en senioren elkaar beter leren kennen in dit gezamenlijke project van Jongeren Cultuurcentrum Galecop, SHBU Transwijk, Dirty Diamond en DOENJA Dienstverlening. Zij hebben het de naam ‘Young & Old United (YOU) gegeven. Met workshops Bollywood Dance, Arabische Percussie, Zang en Rap worden de de jongeren en ouderen voorbereid om 21 december op de planken van winkelcentrum Kanaleneiland staan. De resultaten van de workshops Rap en Zang worden op een speciale YOU-cd opgenomen die 21 december om 16.00 uur wordt overhandigd aan burgemeester Wolfsen.

De YOU-artiesten zijn zondag 21 december tussen 13.00 en 17.00 uur te bewonderen in winkelcentrum Kanaleneiland. Meer informatie over YOU is verkrijgbaar bij Bernadette Henraat van DOENJA Dienstverlening via b.henraat@doenjadienstverlening.nl.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht