dinsdag 21 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina
  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Vakantie: Kerst in het Centraal Museum
Zaterdag 20 december 2008 t/m zondag 04 januari 2009


Origineel ingezonden persbericht


Knutselen in het dick bruna huis, fashionable kerst high tea, consult door een poppendokter en meer! Op een uitgebreide manier wordt er in het Centraal Museum aandacht besteed aan de viering van kerst. Voor de kinderen zijn er in de kerstvakantie diverse activiteiten georganiseerd in het dick bruna huis. En speciaal ter gelegenheid van de tentoonstelling The House of Viktor & Rolf is er in het Centraal Museum een aantal bijzondere kerstactiviteiten samengesteld.

Kerst in het dick bruna huis
De kinderen van 3 t/m 6 jaar hoeven zich tijdens de kerstvakantie niet te vervelen want in het dick bruna huis worden er elke dag gezellige activiteiten georganiseerd. Zo zijn er op elke zondag van de vakantie theatervoorstellingen te zien voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Op beide woensdagen wordt er voorgelezen uit de boekjes van Dick Bruna en elke dag is het atelier geopend om ter plekke te knutselen met glitters en kerstattributen.
Voor meer informatie:rondleidingen@centraalmuseum.nl, of bel 030 2362393 (op werkdagen tussen 10.00 13.00 uur).

Kerst in de stijl van Viktor & Rolf
In het Centraal Museum worden er kerstactiviteiten rondom de tentoonstelling The House of Viktor & Rolf georganiseerd. Het is tot en met vier januari mogelijk om elke dag een fashionable kerst high tea met bubbels te nuttigen. Het museumrestaurant de Refter is tijdens de kerst periode aangekleed in de stijl van Viktor & Rolf. De kerst high tea kost 18,50 voor volwassenen en 12,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
In de avond is het mogelijk exclusief te dineren in combinatie met een rondleiding. Waarbij men na afloop een Viktor & Rolf cadeautje krijgt.
Voor meer infomatie:
ontvangste@centraalmuseum.nl, of bel 030 2362317 (op werkdagen)


En alsof dat nog niet genoeg is! De hele kerstvakantie worden er gratis familierondleidingen verzorgd door de tentoonstelling The House of Viktor & Rolf.
Voor meer informatie:rondleidingen@centraalmuseum.nl, of bel 030 2362393 (op werkdagen tussen 10.00 - 13.00 uur).

Pop Centraal Dag
Dinsdag 30 december staat het Centraal Museum in het kader van The House of Viktor & Rolf volledig in het teken van poppen. De dag is ingedeeld met activiteiten voor kinderen en volwassenen. Zo zijn er rondleidingen en theatervoorstellingen, is er een poppendokter aanwezig en krijgt de bezoeker die het best als pop verkleed is een prijs!

Voor meer informatie:rondleidingen@centraalmuseum.nl, of bel 030 2362393 (op werkdagen tussen 10.00 - 13.00 uur).


Stuur dit bericht door!Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht