dinsdag 25 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Cursus: Nieuwe energie op doen
Dinsdag 12 mei 2009


Origineel ingezonden persbericht


Heeft u ook behoefte om nieuwe energie op te doen? Dit voorjaar organiseert stichting CASE de nieuwe, 5-weekse cursus ‘Lichaam & Energie’ in Utrecht vanaf dinsdag 12 mei 2009. Tijdens deze cursus ontdekken deelnemers hoe zij hun vitaliteit en energie kunnen vergroten.

Het menselijk lichaam is een ongelooflijk fascinerend systeem. Het lichaam kan energie opwekken, transformeren en tijdelijk vasthouden. De relatie tussen lichaam en energie wordt in deze cursus op verschillende manieren uitgelicht, met veel praktische voorbeelden en oefeningen. Met kennis van het menselijke energieveld of ‘atmosfeer’ leren deelnemers hun vitaliteit en energie te optimaliseren. Bepaalde bewegingen hebben bijvoorbeeld een ‘self clearing’ effect of vergroten sensitiviteit.

Met de jarenlange ervaring en bijzondere kennis en inzichten van de docenten maken de deelnemers een verrassende en boeiende cursus mee.

Voor meer informatie en opgave: 038-3769739 of www.cursuscentrumcase.org
Stichting CASE
CASE (spreek uit "kacé") is een afkorting van de latijnse naam Collegiae Artium Scientiarium Esotericum, oftewel Colleges voor Esoterische Kunsten en Wetenschappen. Het cursusaanbod is gericht op een veelzijdige en geïntegreerde ontplooiing.
"Esoterisch" wordt meestal vertaald als "verborgen" of "voor ingewijden". Met esoterisch bedoelen wij: het doorgronden van de kern of het wezen van alle manifestaties van het leven. Dit is voor velen niet gemakkelijk zichtbaar of herkenbaar, maar door gebruik te maken van de natuurlijke principes of wetmatigheden die overal zijn terug te vinden, kan tot de kern worden doorgedrongen.Stuur dit bericht door!Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht