dinsdag 25 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Gratis openluchtfilm: Antonia in Lombok
Zaterdag 2 mei 2009


Origineel ingezonden persbericht


Het molenerf bewees eerder een fantastische, sfeervolle plek voor een openlucht cinema te kunnen zijn. Daarom vertonen we in samenwerking met het het Latin American Film Festival (LAFF) de film 'Antonia' (Tata Amaral, Brazilië 2006) op zaterdagavond 2 mei.

Het Latin American Film Festival (LAFF) viert van 7 tot en met 15 mei zijn vijfde editie. Speciaal voor deze jubileumeditie vertoont het LAFF als aanvulling op de programmering in het Louis Hartlooper Complex voorstellingen in de buitenlucht. Zie ook www.laff.nl

Houtzaagmolen de Ster nodigt u graag uit op zaterdagavond 2 mei vanaf 21.00 uur voor de gratis vertoning van de film ‘Antonia’ op zonne-energie, door CosyMo’s SOLAR CINEMA.

Het Elena Lopes Trio speelt mooie, warme Braziliaanse en Spaanstalige nummers en er zijn lekkere drankjes verkrijgbaar. We adviseren uw eigen zitplaats mee te nemen. Meer info op www.houtzaagmolen-de-ster.nl


Antonia
(Tata Amaral, Brazilië (2006), 90 min, Portugees gesproken, Nederlands ondertiteld)
Bruisende, dynamische en realistische film die het leven van vier vrouwelijke hiphopsterren (in het echte leven ook zangeressen) laat zien in één van de achterstandswijken van São Paulo. Hun liefde voor optreden en gezamenlijk muziek maken, lijkt de basis te creëren om een onafhankelijk bestaan op te bouwen. Armoede, geweld en machismo zorgen ervoor dat de vier meiden niet alleen hun samenwerking, maar ook hun vriendschap bedreigd zien. Door ieders assertiviteit en doorzettingsvermogen weten ze zich hier doorheen te slaan. Antonia snijdt dagelijkse issues als geweld, homofobie, racisme, seksisme en sociale uitsluiting aan die onderdeel zijn van het leven van alledag in de buitenwijken van São Paulo. Portret van sterke vrouwen die vechten voor hun idealen en hun vriendschap.

Wanneer: zaterdagavond 2 mei 2009
Wat: openluchtfilmvertoning, live muziek
Bij slecht weer: in houtzaagmolen de Ster

Toegang: vrij
Tip: neem zelf een klapstoel mee, voor muziek en drankjes zorgen wij

Aanvang: vanaf 21.00 uur (start film 21.30 uur)

Waar
Houtzaagmolen de Ster is te vinden in Lombok langs de Leidsche Rijn. Het terrein is te voet te bereiken via de J.P.Coenstraat en de Van Riebeeckstraat.

Zie ook www.houtzaagmolen-de-ster.nl
Houtzaagmolen De Ster
Molenpark 3
3531 ET Utrecht


Stuur dit bericht door!Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht