dinsdag 25 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Gratis openluchtfilm: Kanaleneiland Noord
Vrijdag 24 april 2009


Origineel ingezonden persbericht


Op vrijdag 24 april toont het Latin American Film Festival (LAFF) in samenwerking met DOENJA Dienstverlening, MORK en Comeback de film Antônia van de regisseur Tata Amaral, in de wijk Kanaleneiland. De film wordt vertoond op het plein voor Forum Hart van Noord en toegang is gratis.

Antonia is een portret van sterke vrouwen die vechten voor hun idealen en hun vriendschap en past daardoor goed bij de uitgekozen wijk. De film gaat over het leven van vier meiden in een Braziliaanse achterstandswijk die de rapgroep Antônia oprichten. Hun liefde voor optreden en gezamenlijk muziek maken lijkt de basis te creëren om een onafhankelijk bestaan op te bouwen. Even lijkt het erop dat de omstandigheden meewerken, maar dan neemt de rauwe werkelijkheid in de sloppenwijken van Brazilië het weer over. Armoede, geweld en machismo zorgen ervoor dat de vier meisjes niet alleen hun samenwerking, maar ook hun vriendschap ten onder zien gaan. Door ieders assertiviteit en doorzettingsvermogen weten ze zich hier doorheen te slaan.

In het kader van het vijfjarig jubileum van het LAFF trekt het festival de Utrechtse wijken in met films die worden vertoond in de open lucht met Nederlands eerste mobiele bioscoop die volledig werkt op zonne-energie.

De film begint om 21.15 uur. Bezoekers nemen zelf een klapstoeltje mee.
Adres: Trumanlaan 60. Meer informatie via www.laff.nl.


Stuur dit bericht door!Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht