vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Kinderen: Welkom bij clubjes van Saartje


Origineel ingezonden persbericht


Alle kinderen vanaf vier jaar zijn van harte welkom bij de clubjes van Saartje Kinderopvang, ook als ze helemaal niet naar de buitenschoolse opvang gaan. Gewoon, omdat het leuk en gezellig is om iets interessants te doen na schooltijd!

Zo kunnen kinderen door heel Leidsche Rijn meedoen met kookclubjes, waarbij ze de basisbegrippen van koken leren en natuurlijk alles zelf mogen opsmikkelen! Creativelingen kunnen op meerdere locaties deelnemen aan kunstclubjes, natuurlijk gegeven door echte kunstenaars. Kinderen die echt veel te veel energie hebben, kunnen het beste kiezen voor één van de sport- en spelclubs van Saartje.

Elke wijk heeft ook zijn eigen bijzondere clubs. In Terwijde kunnen kinderen bijvoorbeeld terecht voor weirdsience, kleuterjazz, de musicalclub en een hip hop dance battle. In de wijk Het Zand biedt Saartje een circusschool, zaalvoetbal en muziekles, naast de ‘gewone’ clubs. Ook in Langerak kun je circuslessen volgen, naast een girlzclub voor meiden die hun spullen willen pimpen en een capoeiraclub voor kinderen die van dansen én vechten houden. Kinderen die op een coole manier een muziekinstrument willen leren bespelen, zijn welkom in Parkwijk.

Jongens en meiden die later journalist willen worden trouwens ook, die kunnen meedoen aan de kinderpersbureauclub. Alle clubs gaan gelijk na Pasen van start.

Op www.saartje.nl is het complete clubaanbod te vinden, plus de inschrijfformulieren.


Stuur dit bericht door!Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht