vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Lombok: Hi Xpectations
Vrijdag 8 mei 2009


Origineel ingezonden persbericht


Ze zeggen dat Lombok zo multicultureel is. Zeventig nationaliteiten wonen, werken en winkelen er. Ieder op een eigen eilandje; ieder in een eigen hokje; ieder met een eigen taal. Is dit multicultureel Nederland? Daar is veel meer van te verwachten: hoge verwachtingen (Hi Xpectations) hebben we van Lombok! Van de mix van mensen en kleuren in die wijk. Wat beweegt hen? Kennen jongeren van verschillende culturen of religies elkaar wel echt?

Op vrijdagavond 8 mei is in de Wijkplaats (Johan Camphuysstraat 101) een multiculturele avond voor Lombokkers van 18–23 jaar rond het thema “Passie”. Bedoeld om jongeren uit de vele Lombokse culturen met elkaar te verbinden. Een avond om nooit te vergeten. Eerst om 19.00 uur een multicultureel Passie-diner door ervaren koks. Ondertussen Global Interactions (workshops), een korte documentaire door filmer Peter Dubois. Podiumartiesten Odak en Saskia doen moves en percussie. En daarna party.

De deur gaat open om 18.30 uur. Toegang 3 euro, maar gratis toegang als je komt met een vriend of vriendin van en andere cultuur of religie. Aanmelden: HXpectations@gmail.com. Wie wil meehelpen opbouwen, koken of opruimen, kan dat doorgeven bij de aanmelding.

Zie ook www.pktk.nl.


Stuur dit bericht door!Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht