vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Tennis: Maak kennis met de Zuilense Tennisclub
Maandag 20 april 2009 t/m donderdag 23 april 2009


Origineel ingezonden persbericht


Tennissen is leuk! Zeker bij de Zuilense Tennisclub (ZTC). Een relatief kleine club, waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom.

De ZTC heeft veel te bieden: naast het vrij spelen op één van onze vijf gravelbanen (er is altijd wel een baan vrij) zijn er wekelijkse toss-avonden, het open toernooi en diverse clubtoernooien, competitie, jeugdtennis en uiteraard tennisles.

De vereniging is opgericht op 16 mei 1925 en is één van de oudste tennisverenigingen in Utrecht en in Nederland. Dat heeft door de jaren heen in belangrijke mate het karakter van de club beïnvloed. Vele families zijn van ouder op kind lid (of lid geweest). Nog steeds heeft de ZTC een ontspannen, familiair karakter.

Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond tijdens de Nationale Sportweek (20, 21, 22 en 23 april) kun je, vanaf 19.30 uur bij de Zuilense Tennisclub in Utrecht gratis kennismaken met de tennissport. Aanmelden is niet nodig. Wij zorgen voor ballen, rackets en enthousiaste tennissers die samen met jou een 'balletje willen slaan'.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral eens een kijkje nemen op ons tennispark, Amsterdamsestraatweg 1031 te Utrecht (naast/achter het voetbalterrein van Elinkwijk; ingang aan de Amsterdamsestraatweg). Of kijk op onze website: www.zuilensetennisclub.nl

Voor meer informatie: Ledenadministratie: tel.nr. 030-6056300 (op werkdagen tussen 20.00-21.00 uur). E-mail: ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht