vrijdag 21 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


5e Breakfestival: Languit chillen in het park
Zondag 26 juli 2009
Origineel ingezonden persbericht


Het Kaasschaafcollectief en Naald&Kraak presenteren dit jaar alweer de vijfde editie van Breakfestival, een zomers festival in het Julianapark. Languit chillen op zondagmiddag onder het genot van een uitgebreide picknick in het park. DJ collectief Naald&Kraak draait heerlijke vintage 50's, 60's en 70's plaatjes en bovendien staan er uiteenlopende acts op het programma, waaronder Lucky Fonz III, Hausmagger, The Pacifix, Looplala en Slackers frontman Vic Ruggiero.

Lucky Fonz III
Met Lucky Fonz III is het hard gegaan de afgelopen tijd. Hij begon als straatzanger maar is inmiddels tot één van Nederlands bekendste singer-songwriters van uitgegroeid. Lucky Fonz won onder andere een Essent Award en heeft behalve op straat ook in een vol Paradiso en op festivals als Noorderslag en Lowlands gespeeld. Sinds 2008 is hij bovendien een regelmatig terugkerende muzikale gast in het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’. Een liveshow van Lucky Fonz III gaat heen en weer van hartverscheurende melancholie naar regelrechte stand-up comedy.

Hausmagger
“Hausmagger, gewoon schijtgoed!”, zo formuleren de heren van Hausmagger het tenminste zelf. Hausmagger is een nieuwe Nederlandstalige band met een korte maar krachtige bio: In juni 2007 kregen Ted Wesselo (Rembo & Rembo) en Ed Sewerratti (surfsound-coryfee) het idee om de 60-uurs taakstraf van zanger Ted op de rondreizende Parade te vervullen. De band Hausmagger was het resultaat. Een band met recht-toe-recht-aan-songs in onnederlands proza. Twee vage gasten met een humoristisch, emotioneel en grappig repertoire.

Randprogrammering
Naast de muzikale acts is er een brede randprogrammering tijdens Breakfestival. Er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes te koop. Ook is er een vintage markt en een expo. De kleinste bezoekers kunnen zich bij de schminkafdeling om laten toveren tot een Breakfestivaldier en bij de interactieve dj-setup Looplala kunnen bezoekers geluiden opnemen die later worden gemixt tot een muzikaal meesterwerk. Deze zomerhit geeft de bezoekers van Breakfestival een eigen geluid.

Breakfestival
Datum: zondag 26 juli 2009
Plaats: Julianapark, Utrecht
Tijd: 12:00 - 20:00 uur
Entree: gratis
Meer info: www.kaasschaafcollectief.nl / www.naaldenkraak.nl.


Stuur dit bericht door!Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht