zaterdag 18 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Elvis & more: The Inside Edition
Zondag 16 augustus 2009
Ingezonden


In het theater waar René Shuman ooit de doorbraak van zijn muziekcarriere beleefde, staat hij op de 32e sterfdag van Elvis Presley opnieuw op het podium. Het Jacobitheater in Utrecht is het toneel van Elvis & More, de jaarlijkse theatershow van Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René Shuman & Angel-Eye. Deze show staat in het teken van de muziek van Elvis Presley en muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Het eerste Elvis & More-concert vond twee jaar geleden plaats in Valkenburg, een openluchtconcert dat werd bijgewoond door zo’n 7500 bezoekers. Het muzikale eerbetoon van René Shuman & Angel-Eye op de sterfdag van The King (16 augustus) is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement, dat dit keer in Utrecht zal worden gehouden. Voor Rene Shuman betekent dat een terugkeer naar het Jacobitheater, waar hij meedeed aan de voorrondes van de Soundmixshow in de jaren ’80.

Elvis & More 2009 met als subtitel "The Inside Edition" wordt vooral een intiem concert dat perfect past bij de ambiance van het sfeervolle Jacobitheater. René Shuman & Angel-Eye kiezen er dit keer voor Elvis-songs deels ‘unplugged’ te brengen en deels met hun knallende band. Ook verrassen zij de fans ook met een sneak preview van hun eigen muziek die in het najaar op een nieuwe cd zal verschijnen. Achter de schermen wordt er nu al gewerkt aan een mega-editie van Elvis & More 2010, het jaar dat Elvis 75 zou zijn geworden.

De kaartverkoop voor Elvis & More 2009 is inmiddels van start. Kijk voor meer informatie en tickets op www.elvisandmore.com, www.reneshuman.com of www.angel-eye.com


Stuur dit bericht door!Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht