donderdag 23 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Faillissementsverkoop: 'Mo' interieurwinkel
Vrijdag 10 juli 2009 t/m dinsdag 14 juli 2009


Origineel ingezonden persbericht


Interieurwinkels in het hogere segment zitten in zwaar weer. De afgelopen maanden hebben al diverse ondernemers hun deuren noodgedwongen moeten sluiten. Ook ‘Mo’, een exclusieve interieurwinkel in Utrecht, is als gevolg van een faillissement gesloten. De inboedel wordt door Troostwijk Veilingen online geveild.

De inboedel van ‘Mo’ bestaat uit een collectie modern designmeubilair van exclusieve merken als Minotti, Piet Boon, MDF Italia, Fritz Hansen en Moroso. Daarnaast worden accessoires als lederen tassen en servies tijdens de kijkdagen met grote korting verkocht. Peter Wolterman, directeur van Troostwijk Veilingen: “De laatste maanden zagen we al dat de keukenbranche hard getroffen werd door de recessie. Nu zien we tekenen dat ook de interieurbranche het zwaar gaat krijgen. Vooral ondernemers die onlangs hebben geïnvesteerd in een uitbreiding lopen risico. Het inrichten van een showroom met designmeubilair vergt een behoorlijke investering. Nu de verkopen tegenvallen, komt het dubbel hard aan.”

Het aanbieden van de inboedel via een online veiling is populair. Troostwijk Veilingen maakte eerder dit jaar al bekend dat het aantal veilingen met 65 procent is toegenomen. Door het veilen via internet heeft de verkoper een groter bereik onder mogelijke kopers. Niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook particulieren die niet in de buurt wonen kunnen biedingen uitbrengen. Wolterman: “De verkoop via internet heeft een positieve invloed op de prijs.” Op deze manier kan de totale opbrengst worden vergroot.

De veiling van de meubels en accessoires van ‘Mo’ sluit op dinsdag 14 juli om 19.00 uur. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli is het mogelijk de meubels te bekijken aan de Domstraat 4 te Utrecht. Gedurende deze kijkdagen worden de accessoires verkocht tegen tenminste 50% korting.

Troostwijk Veilingen is een begrip op het gebied van industriële verkopingen. Het bedrijf heeft meer dan vijfenzeventig jaar ervaring en een uitgebreid Europees netwerk van kantoren. Troostwijk Veilingen organiseert meer dan 250 online veilingen per jaar in Nederland. Voor meer informatie: www.troostwijkveilingen.nl.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht