woensdag 22 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Gratis concert: 'Funkd ’n Found @Griftpark 2009'
Zondag 9 augustus 2009
Ingezonden


Voor het eerst wordt er door Stichting De Burcht – Armenzorg op zondag 9 augustus van 13:00 tot 18:00 het gratis evenement Funkd ’n Found @Griftpark 2009 gepresenteerd voor de jongeren van Utrecht en omstreken.

Dit feest wordt gekenmerkt door een smeltkroes van verschillende muziekstromingen die een ‘funkd’ tintje geven aan het evenement. Dansen kan op de beats van DJ’s Marc Benjamin en Yasmin Le Bon , daarna bijkomen tijdens het optreden van 4 x Grammy nominated rapper T-Bone, bekend van Bone Thugs N Harmony. Dr. Johnny Love & MC Aldrin komen langs om er een extra funky twist aan te geven. Alles in huis dus voor een ontspannen zondagmiddag.

Dit evenement wordt voor het eerst aangeboden door Stichting ‘De Burcht – Armenzorg’. Deze stichting biedt al 15 jaar welzijnszorg aan de mensen van Utrecht. Er is onder andere een rehabilitatiecentrum en een gratis restaurant Joy4You. Als onderdeel van welzijn biedt de stichting ook ontspanning aan, zo is er een brassband, een dansgroep en een band. Het valt op dat steeds meer jongeren behoeften hebben aan welzijnszorg.

Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt daarom gratis aangeboden om de jongeren van Utrecht bekend te maken met ‘De Burcht’.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht